Волинь Інформ

Шкільний інцидент на Харківщині

Шкільний інцидент на Харківщині
366749 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час моніторингу соцмереж поліцією було виявили відео, що не аби як зацікавило правоохоронні органи. На виявленому відеоматеріалі було чітко та ясно видно, як вчителька тягне учня за руку та кричить на нього, що дуже лякало хлопця. Про це повідомляє з посиланням.

«Під час перевірки працівники відділу ювенальної превенції Харківського райвідділу міліції No1 встановили, що зафіксована на відео подія сталася 31 січня в одній із аудиторій навчального закладу», – йшлося у повідомленні REDPOST, що посилалося на Головне управління Нацполіції в Харківській області.

За словами директора школи, якого було опитано пізніше, цю ситуацію вже було розглянуто на педагогічній нараді за участю вчителя та батьків 8-річного хлопчика з відео. Як повідомили правоохоронців, батьки неповнолітнього не мають ні до кого претензій, запевняючи, що дитина могла спровокувати працівника освіти.

Поліцією було проведено профілактичну бесіду з учнем та його батьками, під час якої ті і запевнили, що не мають ніяких невдоволень стосовно вчителя. Даний факт було зареєстровано 8 лютого в Єдиному реєстрі відділу поліції No 2 Харківського райуправління No 1.

Наразі, інцидент розслідується, але відомо, що на захист вчительки стало багато батьків учнів цього навчального закладу та колег, що співпрацювали з нею. Вони зазначили, що вчиль мала хорошу репутацію серед батьків та колег і ніколи не фігурувала в таких ситуаціях.

© 2020 volyn-inform

Мої відео