Волинь Інформ

Юні зірки: черлідери з Кам’янського показали себе на Чемпіонаті України!

Юні зірки: черлідери з Кам’янського показали себе на Чемпіонаті України!
26536 ПЕРЕГЛЯДІВ



Спорт – це завжди прекрасно. Особливо тоді, коли від нього сяють очі юних зірок з Кам’янського. Нещодавно в Україні завершився Чемпіонат з черлідингу. В ньому взяли участь більш як 1500 спортсменів. Вони представляли 11 областей. Проходив XVII чемпіонат в Запоріжжі. 8 та 9 березня, майже 2 дні поспіль найкращі представниці української молоді змагались за звання найсильніших.

В перший день змагань команда одразу отримала три бронзи. “Прометей” показав високу майстерність та злагодженість. Також зміг проявити себе, як оригінальний та неповторний клуб. Другий день для них завершився трьома перемогами та п'ятьма бронзовими нагородами. Крім командних показників, дівчата також змогли отримати й особисті високі результати. Адже тепер на три майстри спорту в команді стало більше. Ми вітаємо з отриманням почесного звання Софію Гончарову, Аліну Савицьку та Ярославу Богіне. Також норматив такої високої категорії змогла виконати Аліса Квашукова. Дівчина вразила всіх суддів та зробила досить гучну заяву своїми показниками.

Тож ми приєднуємось до всіх привітань на адресу юних чемпіонок. Бажаємо їм гарного здоров’я та творчої наснаги. Сподіваємось, що вже скоро вони покажуть ще кращий результат. Адже ні пандемія, ні морози не змогли побороти їхнє незламне бажання бути кращими. Вони весь цей час активно тренувались та тримали себе в прекрасній формі. Це і принесло такі високі показники. Особливо хочеться відзначити їхніх тренерів, які протягом довгого часу вигадують номери та турбуються про своїх вихованок. Все починається з джерела. Команда, в першу чергу, є віддзеркаленням тренера. Тож вітаємо всіх з перемогою та чекаємо нових звершень! І не лише особистих, а й командних.

© 2020 volyn-inform

Мої відео