Волинь Інформ

Чемпіонат з класичного паверліфтингу: чим завершились змагання в Кам’янському?

Чемпіонат з класичного паверліфтингу: чим завершились змагання в Кам’янському?
10006 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 лютого відбулись змагання у місті Кам’янське. Місцева ДЮСШ № 2 приймала в себе всіх охочих взяти участь в змаганнях. В них могли взяти участь не лише учні гімназії, а й всі, кому хотілось спробувати себе та свої сили. Вже відомі підсумки змагань. Їх підбили склавши суму балів за кожну з трьох основних категорій. Присідання зі штангою, жим штанги лежачи та станова тяга штанги були оцінені професійним журі.

Під час першої частини чемпіонату між собою змагались юні чемпіони. Вони ще маленькі, проте вже показують прекрасну злагоджену роботу, яка приносить їм призові місця. Тренери розповіли, що серед дівчат вони хочуть відзначити двох вихованок Валентину Малікову (СК Power) та Тетяну Музиченко (вагова категорія до 52 кг), які змогли підняти штангу вагою 60 кг, і Віру Попругу (в / к 84+), що зібрала в сумі 315 кг.

Досвідчені паверліфтери також змогли проявити себе під час цих змагань. Єдиною їхньою проблемою, за словами очевидців, була нестриманість. Вони різко реагували на невдачі та часто виходили з рівноваги. Хоча в цих змаганнях взяли участь люди, які претендують на високе звання майстрів спорту у своїх категоріях.

Проте глядачі залишились в захваті. Вони багато аплодували та підтримували своїх фаворитів. І навіть якщо в когось щось і не виходило, глядачі все одно залишились задоволеними. Проте хоч би що там було ці змагання в черговий раз довели, що наші спортсмени стають весь час лише кращими. Багато з них показали набагато кращі результати, ніж минулого разу. Та це й не дивно, адже вони готуються до обласних змагань. В середині березня юнаки та дівчата, а також юніори та юніорки будуть боротися за обласні медалі. Дорослі регіональні змагання проведуть на початку квітня цього року. А поки вітаємо новоспечених чемпіонів!


© 2020 volyn-inform

Мої відео