Волинь Інформ

Новий член збірної України з паверліфтингу — жителька Кам’янського

Новий член збірної України з паверліфтингу — жителька Кам’янського
172614 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Міністерство молоді та спорту повідомило про затвердження нового складу збірної України з паверліфтингу. Наказом № 2850 від 31.12.2020 вже опубліковано повний склад команди на 2021 рік. До нього увійшли аж чотири представниці Дніпровщини. А також там з’явилось нове ім’я — Віри Попруги.

Дівчина вже два роки поспіль показує високі результати на змаганнях з пауерліфтингу. У 2019 році вона стала чемпіонкою України серед учнів ДЮСШ. А минулого року вона встановила декілька рекордів. Під час чемпіонату Дніпровщини з класичного пауерліфтингу Віра Попруга, вихованка Кам’янської ДЮСШ №2 покращила 3 рекорди області в присіданні, жимі лежачи та становій тязі у ваговій категорії +84 кг.

Два з цих результати перевищили б навіть національні рекорди України. Серед дівчат у ваговій категорії +84 кг вона показала найвищі результати. Проте їх не зафіксували через пандемію COVID-19.Тож цього року у дівчини буде можливість показати себе під час Міжнародних змагань з пауерліфтингу.

А ми пишаємось талановитою мешканкою Кам’янського та зичимо їй успіхів під час майбутніх змагань. Сподіваємось, що цього року жодна хвороба не стане на заваді у встановленні нових рекордів!

© 2020 volyn-inform

Мої відео