Волинь Інформ

Альваро Гонсалес: Андре Віллаш-Боаш захищає гравця Марселя від нападків расизму

Альваро Гонсалес: Андре Віллаш-Боаш захищає гравця Марселя від нападків расизму
37814 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головний тренер «Марселя» Андре Віллаш-Боаш захистив гравця клубу Альваро Гонсалеса після заяви Неймара про расизм щодо центрального захисника. Пізніше в Twitter Неймар звинуватив Гонсалеса в расизмі, а ПСЖ заявив, що «рішуче підтримає» бразильця.

«Ми впевнені, що Альваро НЕ расист», - сказав Віллаш-Боаш.

«Марсель і ПСЖ тут, щоб допомогти розібратися в цьому протиріччі. Я підтримую свого гравця»..

Гонсалес заперечував расизм і звинуватив Неймара в тому, що він невдаха. Півзахисник «Марселя» Валентин Ронж каже, що всі гравці клубу підтримують Гонсалеса.

«Я нічого не чув», - сказав він. «Очевидно, він (Гонсалес) постраждав. Це ніколи не буває легко. Коли він підключив свій телефон по дорозі додому, він побачив, що йому з усього світу погрожували смертю з приводу речей, які навіть не були доведені. Це торкнулося і його сім'ї. Люди цього не усвідомлюють. Він переживає складний момент, ми солідарні з ним».

Дисциплінарний комітет Французької футбольної ліги (LFP) збереться в середу, щоб вивчити всі п'ять червоних карток і буде використовувати звіти офіційних осіб і фотографії матчів, щоб вирішити, чи будуть прийняті подальші дисциплінарні заходи.

© 2020 volyn-inform

Мої відео