Волинь Інформ

СК “Прометей” перемагає МБК “Миколаїв”

СК “Прометей” перемагає МБК “Миколаїв”
90898 ПЕРЕГЛЯДІВ

У черговому поєдинку регулярного чемпіонату української Суперліги баскетбольний спортивний клуб “Прометей” на домашній арені з рахунком 90:77 здолав муніципальний баскетбольний клуб “Миколаїв”. Ця перемога дозволила підопічним Карліса Муйжнієкса піднятися на другу сходинку турнірної таблиці найсильнішого дивізіону країни.

Напередодні протистояння навздогін до Моріса Кріка у СК “Прометей” з’явився черговий новачок — Деон Едвін, який в дебютному для себе матчі набрав у підсумку 21 очко, зробив 7 пiдбирань та 2 результативні передачі, ставши кращим у команді за рейтингом ефективності.

У нашій команді з'явилися два нових гравця. Я задоволений їхніми діями. У матчі з МБК “Миколаїв” вони обидва проявили себе. Були помилки, були речі, над якими треба працювати. А втім, була й хороша енергія та віддача”, - каже головний тренер СК “Прометей” Карліс Муйжнієкс.

Статистика Моріса Кріка - 14 очок, 3 асисти, 1 підбирання. При цьому усі свої м'ячі американець влучив ще у першій половині поєдинку.

Зі старту господарі одразу відірвалися від суперників на відстань 10-ти очок. Однак, оговтавшись від шоку, миколаївці почали відіграватися. Програючи після першого періоду лише 4 пункти. У другому відрізку матчу “корабели” деякий час взагалі були попереду.

Щоправда, команда Віталія Чернія на велику перерву все одно пішла у статусі наздоганяючої - 52:44.

Ми билися, як могли. Десь у нас виходило, десь не виходило. До цього ще й зробили багато втрат і в захисті не розібралися на пік-н-ролах”, - зізнається капітан МБК “Миколаїв” Олексій Онуфрієв.

Незважаючи на старання баскетболістів МБК “Миколаїв”, третя чверть знову завершилася на користь “Прометея” - 71:61.

Кращим гравцем поєдинку став захисник МБК “Миколаїв” Квентін Петерсон. Американець за 35 хвилин, проведених на майданчику, здобув 28 очок, 11 пiдбирань та 8 передач. Та й партнери Петерсона не пасли задніх. Кервін Брістол бився у “фарбі”, також назбиравши 11 ребаундів і влучивши 13 очок. Однак це не допомогло гостям переломити хід поєдинку і в останньому четвертому періоді.

Завдяки перемозі Спортивний клуб “Прометей” наразі лише на одне очко відстає від поточного лідера чемпіонату БК “Дніпро”.

 

© 2020 volyn-inform

Мої відео