Волинь Інформ

Волейбольний СК «Прометей» продовжує перемагати

Волейбольний СК «Прометей» продовжує перемагати
33793 ПЕРЕГЛЯДІВ

СК «Прометей» вдома в рамках 10-го спареного туру української жіночої Суперліги всуху здолав запорізьку «Орбіту-ЗНУ». Команда Андрія Романовича не віддала гостям жодного сету, завершивши обидва поєдинки з рахунком 3:0.

Перший матч запоріжанки відверто провалили, багато помиляючись на прийомах, суттєво програючи під сіткою та продемонструвавши вкрай незадовільну реалізацію. У підсумку поступилися господаркам з рахунком - 25:10; 25:16 та 25:10. Та другий поєдинок виявився більш напруженим. На старті протистояння гравчині «Прометея» дозволили волейболісткам Гарія Єгіазарова відчути себе більш впевнено. Однак недостатня концентрація та ціла низка помилок «Орбіти» у другій частині матчу все ж не дозволили гостям вирвати бодай партію. Рахунок другої зустрічі — 25:20, 25:19 та 25:15. Завдяки перемозі, «Прометей» закріпився на 1-й сходинці турнірної таблиці. «Орбіта» опустилася на 5-й рядок списку команд найсильнішого дивізіону країни.

«Склалося так, що в ті моменти, коли у нас все виходило, ми працювали максимально зосереджено. Звичайно, помилки були, проте тієї надійності вистачило для того, щоб у підсумку схилити шальки терезів на нашу користь», - каже головний тренер СК «Прометей» Андрій Романович.

«Ми перегоріли, зіграла психологія. Окрім цьго, наша команда допустила багато помилок. Тому і такий результат», - пояснює капітанка ВК «ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ» Олена Грицуняк.

Свій наступний поєдинок СК «Прометей» проведе на виїзді 31 січня проти ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ» з Луцька.

© 2020 volyn-inform

Мої відео