Волинь Інформ

Саудівська Аравія вилетіла з ЧС-2022 з історичним антирекордом

Саудівська Аравія вилетіла з ЧС-2022 з історичним антирекордом
392281 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збірна Саудівської Аравії з футболу попрощалася з Мундіалем, записавши у свій пасив антидосягнення.

 

Нагадаємо, саудити завершили груповий етап турніру на останньому місці у квартеті. Матч проти Мексики (1:2) став для них останнім на ЧС-2022. У цьому поєдинку арбітр показав "зелено-білим" 6 жовтих карток.

А загалом футболісти Саудівської Аравії заробили на груповій стадії планетарної першості аж 14 "гірчичників". Жодна команда на попередніх Мундіалях не демонструвала такого показника. Підрахунки зробила аналітична компанія Opta.

Попри це, виступ саудитів у Катарі запам'ятається і позитивним досягненням. Адже у першому турі "зелено-білі" сенсаційно здолали Аргентину з рахунком 2:1.

Теги: Саудівська Аравія,Спорт,Новости спорта,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,новости футбола, новини футболу,ЧС-2022,ЧС 2022,ЧС,Чемпіонат Світу,Чемпіонат ,Чемпіонат Світу 2022,Збірна Саудівської Аравії з футболу попрощалася з Мундіалем,Мундіаль,Мундіаль-2022,Збірна Саудівської Аравії з футболу ,Збірна Саудівської Аравії ,антидосягнення,антирекорд,Катар,Мексика,Саудівська Аравія вилетіла з ЧС-2022 з історичним антирекордом,історичний антирекорд,футболісти Саудівської Аравії ,футболісти ,новости,новини
Автор: admin.sportcomua

© 2020 volyn-inform

Мої відео