Волинь Інформ

"Ймовірно, мене відсторонять": голкіпер Польщі уклав парі з Мессі на ЧС-2022 і тепер винен йому гроші

"Ймовірно, мене відсторонять": голкіпер Польщі уклав парі з Мессі на ЧС-2022 і тепер винен йому гроші
256591 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голкіпер збірної Польщі Войцех Щенсни під час матчу з Аргентиною вирішив перевірити свою удачу та уклав парі з Ліонелем Мессі.

 

"Я одразу сказав арбітру, що торкнувся Мессі рукою по обличчю, але це було побіжно. Сказав судді, що був контакт, але не вважаю, що буде пенальті. Він вирішив інакше, і це нормально, я зміг показати себе. Зараз я можу сказати, що знав, куди проб'є Мессі, але тоді не був так певен. Лео дивиться на воротаря на одних пенальті та сильно б'є – на інших. Знав, що якби він і збирався завдати сильного удару, то він був би лівіше за мене. Я щасливий, бо цей пенальті допоміг. Відчуваю велике задоволення. Я був у боргу перед командою.

Ми з Мессі розмовляли перед пенальті. Я сказав йому, що ставлю 100 євро на те, що арбітр не призначить пенальті. Тому я програв парі. Я не думаю, що це дозволено на чемпіонаті світу. Ймовірно, мене відсторонять, але мені байдуже. Я все одно не заплатив би йому. Його не цікавлять 100 євро", – розповів Щенсни в коментарі TV 2 Sport.

Зазначимо, що матч завершився перемогою "альбіселесте" з рахунком 2:0. Аргентина та Польща пробилися у плей-офф чемпіонату світу, залишивши позаду Мексику та Саудівську Аравію.

Джерело

Теги: Голкіпер збірної Польщі Войцех Щенсни ,Голкіпер збірної Польщі Щенсни ,Голкіпер збірної Польщі ,Голкіпер Польщі Войцех Щенсни ,Голкіпер Польщі Щенсни ,Голкіпер ,збірна Польщі Войцех Щенсни ,збірна Польщі Щенсни ,збірна Польщі ,Войцех Щенсни ,Щенсни ,Войцех Щенсни Вікіпедія,Щенсни Вікіпедія,Ліонель Мессі,Ліонель Мессі Вікіпедія,Мессі,Мессі Вікіпедія,пенальті,арбітр,Польща ,Аргентина,Польща – Аргентина,ЧС-2022 ,ЧС 2022 ,ЧС,Чемпіонат Світу,Чемпіонат ,Чемпіонат Світу 2022,альбіселесте,Мексика,Саудівська Аравія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 volyn-inform

Мої відео