Волинь Інформ

❗️Кремль планує провокації з використанням насильно мобілізованих жителів ОРДЛО

❗️Кремль планує провокації з використанням насильно мобілізованих жителів ОРДЛО
384180 ПЕРЕГЛЯДІВ

❗️Кремль планує провокації з використанням насильно мобілізованих жителів ОРДЛО

▪️За наявною інформацією, на Кримський півострів вчора прибув ешелон з особовим складом 131 стрілецького полку 1 армійського корпусу, який мобілізований на підконтрольній РФ території Донецької і Луганської областей.

▪️Найближчим часом кремль планує використати цих осіб для здійснення провокацій у південних регіонах України. 

▪️І хоч ці підрозділи мають вкрай низьку мотивацію, адже їх комплектували з осіб, які насильно мобілізовані в ОРДЛО, не виключено, що агресор використає їх як «гарматне м'ясо». 

▪️Окрім цього, цих осіб можуть використовувати видаючи за місцевих жителів для пропагандистських картинок, оскільки окупантам не вдається переломити дух українського населення.

▪️Також провокації з численними жертвами використовуючи осіб, мобілізованих в ОРДЛО, російське військово-політичне керівництво може найближчим часом здійснити у східних регіонах України.

☝️Нагадаємо, як повідомляло Міністерство оборони України на сході нашої країни ворог сотнями кидає в бій прихильників «русского міра», яких навіть відразу після надання першої медичної допомоги у разі поранення, у супроводі озброєного конвою з числа регулярних військ збройних сил рф переміщують на лінію бойового зіткнення для введення подальших бойових дій у якості «гарматного м’яса». 

▪️Відомо, що особовий склад 6-го окремого мотострілецького полку наляканий та деморалізований, шукає шляхи до дезертирства.

❗️Вкотре нагадуємо усім представникам країни-агресора, які потрапили в Україну: найкращий шанс вижити – це здатися захисникам України!

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2020 volyn-inform

Мої відео