Волинь Інформ

Про що розмовляли наші військові та політики з партнерами в НАТО?

Про що розмовляли наші військові та політики з партнерами в НАТО?
129953 ПЕРЕГЛЯДІВ

На цьому тижні відбувся з’їзд Військового комітету НАТО. На ньому був присутнім наш Головнокомандувач Збройних Сил. Після повернення з переговорів, він розповів про те, що саме вони обговорювали під час засідання.

За час проведення з’їзду наша делегація взяла участь у двох засіданнях Військового комітету НАТО. Вони вирішували долю двох найбільш лячних подій сучасності Місії НАТО в Афганістані «Рішуча підтримка» та операції Багатонаціональних сил НАТО в Косові «КФОР». Зараз всі країни-члени НАТО намагаються вибрати спосіб усунення цих проблем. Що ж стосується врегулювання проблем на території України, то їх винесуть на порядок денний під час травневого засідання.

Крім того, вони встигли укласти певну кількість угод. Тепер військові з України матимуть змогу пройти навчання на “Крцанісі”. Це військова база НАТО. Аби подякувати країнам-союзникам за таку честь Руслан Хомчак запросив їх взяти участь у військовому параді з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та стратегічному командно-штабному навчанні «Об’єднанні зусилля – 2021». Сподіваємось, що вони приймуть із честю наше запрошення та вже дуже скоро ми будемо проходити навчання разом із нашими союзниками.

Також НАТО пообіцяло будь-якими способами впливати на розвиток нашої країни. Тож вони сприятимуть всебічному розвиткові нашого війська. Об'єднаними зусиллями ми зможемо стати непереможними, запевняє Руслан Хомчак. Вже зовсім скоро розпочнуть проводити сумісні навчання на території України. Багато країн направлять свої військові загони на територію нашої держави для спільного проходження навчань. Це допоможе нам навчитися краще розуміти один одного та створить ситуацію цілковитого взаєморозуміння між всіма членами НАТО.

© 2020 volyn-inform

Мої відео