Волинь Інформ

Разумков представив кандидатів по мажоритарних округах

Разумков представив кандидатів по мажоритарних округах
229752 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кандидатів в депутати по мажоритарних округах Дніпропетровщини презентував голова партії  "Слуга народу" Дмитро Разумков. Він переконує, їх обирали шляхом конкурсу. При цьому, один з головних критеріїв — відсутність у резюме запису "народний депутат".

Дмитро Разумков каже, відбір мажоритарників відбувався у декілька етапів. Претенденти мали надіслати відео зі своїм публічним виступом, розробки трьох майбутніх законопроєктів, пояснити, навіщо йде до парламенту і пройти перевірку внутрішньою службою безпеки партії.

"Если у них не хватает какого-то опыта в качестве народного депутата — в хорошем смысле этого слова, они его получат быстро. Главное, чтоб они не получили опыт как правильно жать на кнопки за соседа, как делать так, чтобы в бюджете было "тільки трошки і тільки для себе", - говорить Дмитро Разумков.

Додає, аби такого не відбувалося, потрібен дієвий механізм відкликання нардепів та зняття із них недоторканості. Окрім цього, партієць вказує на нечесну боротьбу з його партією конкурентів — йдеться про фейкові партії.

"Начали создавать: ТОВ "Слуга народа", ПП "Слуга народа", ГО "Слуга народа", Фонд "Слуга народа", "Слуга для народа", ЗЕ "Слуга народа", "Слуга народа", - каже голова партії "Слуга народу".

На думку Разумкова, це — свідоме введення в оману виборців. Останні, за його словами, мають бути пильнішими при голосуванні.

Читайте також: Тезки та однофамильці на виборчих округах

© 2020 volyn-inform

Мої відео