Волинь Інформ

На коронавірус захворів народний депутат України

На коронавірус захворів народний депутат України
137133 ПЕРЕГЛЯДІВ

Серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України Сергій Шахов. Міністерство охорони здоров’я повідомляє, зараз проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Хворому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

Сам Шахов підтвердив своє захворювання у відеозверненні, яке розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі. Нардеп повідомив, що почувається добре.

«Одразу хочу всім зазначити, це не так страшно, як його малюють. Треба прибирати паніку. Паніка сьогодні нікому не на користь, — поділився нардеп. — Закликаю всіх максимально уважно ставитися до свого здоров'я. Якщо відчули слабкість і температуру — зверніться до лікарів. І взагалі, краще дотримуйтеся правил карантину і сидіть вдома».

Наразі медичні працівники проводять необхідну роботу з людьми, які контактували з депутатом. Зазначається, що Шахов був відсутній на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року.

© 2020 volyn-inform

Мої відео