Волинь Інформ

Британський ринок підвищує ціни на нерухомість

Британський ринок підвищує ціни на нерухомість
66434 ПЕРЕГЛЯДІВ



Ціни на будинки у Великобританії зросли на 7,1% у порівнянні з минулим роком.

Будівельне товариство заявило, що середня ціна на нерухомість за останній рік зросла на 15 916 фунтів стерлінгів і склала 238 831 фунтів стерлінгів.

За інформацією загальнонаціональних даних, збільшення економії під час блокування означає, що деякі покупці, які вперше придбали будинок, могли б придбати собі  повноцінне житло.

Прогноз до кінця року ціни будуть зростати, оскільки наявні будинки не відповідають попиту.

Люсі Пендлтон із незалежного агента нерухомості Джеймса Пендлтона сказала: "Цей ринок кипить".

"Дурний сезон може бути не за горами. Ось тоді ринок продавця закріплюється на тлі дуже великого попиту, і ти починаєш бачити відкриті будинки для нерухомості, що не є нічим особливим, і повернення галасу".

"Спроба придбати будинок на цьому ринку болюча"



Як Ковід змінився там, де ми хочемо жити

The Nationwide заявила, що ціни на травень різко зросли, у порівнянні з березнем, на 3,1%.

Річне зростання цін також пришвидшилось, частково зумовлене продовженням гербових зборів в Англії, Уельсі та Північній Ірландії.

Пандемія змусила деяких людей переоцінити свої побутові умови, при цьому на перший план висунувся попит на більше місця у житлі.

"Наші дослідження показують, що, хоча відпускний збір на гербовий збір впливає на терміни укладення житлових операцій, для більшості людей це не є ключовим мотиваційним фактором, що спонукає їх переїхати", - сказав головний економіст країни, Роберт Гарднер.

Стан ринку бачив, як деякі люди чергувались протягом ночі біля агента з нерухомості в Уельсі, коли будинки для нової забудови виходили на ринок.

Деякі покупці стають на чергу в ночі, коли продається нова розробка.

Цифри загальнонаціональних країн ґрунтуються на власних даних про іпотеку, і це свідчить про те, що ринок, ймовірно, буде продовжувати бути зайнятим протягом наступних шести місяців через звільнення від сплати гербового збору.

Зростання цін також, швидше за все, може пришвидшитися, за його словами, попит, як очікується, перевищить пропозицію будинків на ринку.

Як правило, це погана новина для покупців, які вперше купують товариство, але будівельне товариство заявило, що деякі - за допомогою своїх сімей - будуть у кращому становищі, маючи можливість заощадити гроші під час пандемії.

Типовому покупцеві, який вперше придбав будинок  гроші, доведеться заощадити 19 500 фунтів стерлінгів, або близько 50% від свого валового заробітку, на 10% депозиту під заставу, сказав пан Гарднер.

"Той факт, що близько третини перших покупців в у 2018-2019 роках заявляли, що друзі чи сім'я допомогли їм зібрати депозит за допомогою позики або подарунку, свідчить про те, що нещодавній сплеск заощаджень допоможе деяким, але що ефект виграв" не буде розподілено рівномірно ", - сказав він.

Того ж дня начальник Barclays Джес Стейлі заявив, що накопичені заощадження допоможуть створити найбільший економічний бум з часу Другої світової війни у   Великобританії.

The Nationwide заявила, що довгострокові перспективи для ринку житла є більш "невизначеними".

"Якщо безробіття різко зросте до кінця року, як очікує більшість аналітиків, є можливості для уповільнення, купівлі нерухомості ", - сказав пан Гарднер.

Нікі Стівенсон, директор агентства нерухомості Fine & Country, сказав: "Такі номери не триватимуть вічно, але ринок може не починати розкручуватися, поки не завадить напружений літній сезон".

 

Теги: Британський ринок підвищує ціни на нерухомість

© 2020 volyn-inform

Мої відео