Волинь Інформ

Сублімовані ягоди тепер доступні в Україні

Сублімовані ягоди тепер доступні в Україні
77370 ПЕРЕГЛЯДІВ

В цьому році сублімація розширила технології з перероблювання продуктів та направила Україну на новий рівень в органічному виробництві.


Торгова марка «Ахімса» від Ягідної Асоціації України почали виробляти три види сублімованих ягід – малина, чорниця та полуниця у вакуумній упаковці по 69 та 230 грамів. Ця продукція є сертифікатом Органік Стандарт, який відповідає усім вимогам стандарту Європейського Союзу та органічного виробництва.
Сублімація – це замороження продуктів, які у вакуумі висушуються та не втрачає природний смак. Сам продукт стає у декілька разів легшим, а вологість складає менш як 8%.


Це додаткові поживні елементи до різних гарнірів: каші, мюслі, йогурти, тісто при готуванні та які доступні в будь-які сезони року. Без консерваторів та барвників вони виокремлюються корисними властивостями. Зберігаються в недоступному для світла місцях.


Ціни на такий продукт можна замовити в інтернет-магазині. За полуницю стартова ціна 60-65 гривень, а ожину – від 65 гривень, малина від 65 гривень та чорниця від 60 гривень. Такі суми просять за 20 грамів продукту.


За підсумками минулого року Україна посіла друге місце за обсягом імпорту органічної продукції та зміцнила позиції на світовому ринку.


Органічна продукція України наразі експортується до 36-ти країн світу. Адже за 20 років промисловості в цій сфері поширювалась через ярмарки, компанії та пізнавальних відео, що зменшили бар’єри та наблизили країну до вимог з Асоціацією ЄС. Але для того, щоб цей бізнес дійсно приносив прибуток, потрібно одразу планувати як і куди продати ягоди, розробляти англомовні сайти та створювати імідж навколо цієї промисловості.


Довіряйте лише перевіреним виробникам та завжди читайте склад на упаковці, а також перевіряйте товар на відповідні сертифікати якості!


За новинами здоров’я слідкуйте на сайті, харчуйтесь правильно та будьте здорові!!!

© 2020 volyn-inform

Мої відео