Волинь Інформ

"Діджиталізація". Нові сервіси від Мінінфраструктури

"Діджиталізація". Нові сервіси від Мінінфраструктури
33731 ПЕРЕГЛЯДІВ
Міністерство інфраструктури України презентували новий електронний сервіс для громадян. Таким чином влада прагне подолати корупцію, а також зробити легшими буденні процеси, такі як отримання довідок та ліцензій .

Міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв'ю УНН розповів, що наразі проект тільки запустився. В подальшому сервіс допоможе отримати дозвіл на вантажні перевезення. Повноцінний запуск планують до кінця року, тоді всі адміністративні послуги та запити будуть проходити електронно.
“Ми запустили транспортний портал, на якому видно інформацію, що стосується транспортної галузі. Це єдиний шлях, коли міністерство і будь-який інший держорган стають технологічними, з нульовою толерантністю до корупції і покращує свої сервіси”, - коментує Криклій.
Також у Міністерстві розповіли про переваги використання єдиного електронного квитка SmartTicket. Саме за допомогою цієї технології українці зможуть купити квитки для будь-якого виду транспорту (наземного чи повітряного) через смартфон. Пообіцяли до кінця року включити до додатку весь муніципальний транспорт Києва та ще кількох міст.
Теги: діджиталізація

© 2020 volyn-inform

Мої відео