Волинь Інформ

І знов зима посеред березня! В Дніпрі буде сильний вітер та сніг

І знов зима посеред березня! В Дніпрі буде сильний вітер та сніг
10275 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лиш тільки ми знову повірили в прихід весни, як зима нагадала нам про те, що вона все ще тут та все ще з нами. Синоптики передали попередження про те, що протягом трьох днів в Дніпрі будуть сильний вітер та невелика кількість опадів. Звісно, це не на всю весну, проте потерпіти все ж таки прийдеться.

Сьогодні весь день була мінлива хмарність. А от ближче до пізнього вечора розпочнуться опади. Вітер буде західним, а от його поривання складатимуть 15-20 метрів за секунду. Температура буде низькою. Вночі вона перейде за позначку 0 та триматиметься від - 2 до -7 градусів за Цельсієм.

Завтра передбачається така сама мінлива хмарність. Проте вночі може бути хурделиця, а от вдень опадів вже не буде. Вітер дмухатиме південно-західний та матиме набагато меншу швидкість. Від 7 до 12 метрів за секунду. А от температура стане нижчою. Вона вночі коливатиметься від -4 до -8 градусів за Цельсієм. А от вдень від -2 до +4.

10 березня погода буде потроху стабілізуватись. Вітер буде так само південно-західними зі швидкістю 5-10 метрів за секунду. А от що стосується температури, то вона коливатиметься вночі від -6 до-11, а вдень стане набагато тепліше від -1 до +4.

Тож будьте обережними та уникайте аварій на дорогах!


© 2020 volyn-inform

Мої відео