Волинь Інформ

Тіло чоловіка, який помер 2 місяці тому, сьогодні доставили в поліцію Кривого Рогу

Тіло чоловіка, який помер 2 місяці тому, сьогодні доставили в поліцію Кривого Рогу
9278 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже 2 місяці в Терновському районі Дніпра в лісосмузі лежить труп чоловіка. Проте раніше на це ніхто не звертав уваги. Можливо, його не помічали через замети, а можливо через те, що там не так вже й часто хтось проходить. Проте сьогодні поліція Дніпра вже забрала тіло.

Вчора, приблизно о третій годині дня, до поліції надійшло повідомлення про те, що було знайдене тіло чоловіка на вулиці Івана Сірко. Одразу після отримання цієї інформації, правоохоронці вирушили на вказане місце. Там вони побачили труп. За словами криміналістів, на перший погляд, слідів насильства на тілі чоловіка не знайдено. Тож скоріше за все це був просто нещасний випадок. Але правоохоронці також запевнили, що тіло знаходиться тут приблизно вже 2 місяці.

Для того, щоб встановити точну причину смерті, труп вже перевезли на Судово-медичну експертизу. Після її проведення правоохоронці зможуть встановити, що саме відбулось із померлим. Зараз поліція намагається також встановити особистість померлого. Коли стане відомо, хто це, поліціянти зв’яжуться із родичами померлого. Зараз розслідуванням цієї справи займається Криворізьке управління поліції №5.

Також нагадуємо про те, що в Кривому Розі останнім часом виросла кількість аварій на дорогах. Тож намагайтесь бути пильними та стежте за тими, хто поряд. Та не будьте байдужими, проходячи повз інших. Адже може статися так, що саме через чиюсь байдужість чоловік і помер у лісосмузі 2 місяці тому. Експерти вважають, що скоріше за все йому просто стало зле в той день, коли йшов сніг. Він впав, ніхто цього не помітив, а його засипало снігом, тож він і замерз на смерть. Але після розтину, експерти скажуть точно, чи немає інших ознак, наприклад уколів чи отрути.

© 2020 volyn-inform

Мої відео