Волинь Інформ

Обережно! Сильний туман на території Дніпра!

Обережно! Сильний туман на території Дніпра!
8651 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє про те, що по території всього міста та області буде сильний туман. Видимість на дорогах буде від 300 до 500 метрів. Тож намагайтеся бути якомога обережнішими!

Така погода триматиметься 3 дні поспіль: 26, 27 та 28 лютого. Сьогодні на нас чекатиме мінлива хмарність. Істотних опадів поки не передбачають, проте вологість повітря буде досить на високому рівні. Вночі та вранці дороги встилатимуться туманом, а на землі лежатиме слабка ожеледь, на проїжджих частинах місцями траплятиметься ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура в області вночі від 1 морозу до 4 градусів тепла, вдень 11-16 тепла. В Дніпрі вночі 1-3 вище нуля, вдень 14-16 тепла.


Завтра, 27 лютого буде хмарно з проясненнями. Вночі істотних опадів не передбачається, а от вдень буде дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Нічна температура сягатиме від 0 до 5 градусів тепла, вдень 2-7 градусів тепла.

У неділю, 28 лютого буде хмарно. Очікується невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями траплятимуться поривання 15-20 м/с. Температура повітря вночі змінюватиметься від 1 морозу до 4 тепла, вдень 1-6 тепла.

Тож синоптики попереджають, що варто бути обережнішими на дорогах та уникати аварій. Погода не найкраща для дальніх поїздок, тож служба порятунку радить утриматись від далеких переїздів. Якщо вам все ж таки необхідно кудись прямувати, то намагайтеся бути якомога обачнішими. Пішоходам радять бути обережними та не перебігати дорогу. У водіїв буде погана видимість, тож велика ймовірність того, що вас можуть просто не помітити. Також радять одягати яскраву одежу, адже її набагато легше побачити здалеку, аніж світлі куртки.

© 2020 volyn-inform

Мої відео