Волинь Інформ

Знищення лісу під Новомосковськом “чорними лісорубами”. Навіщо їм вбивали ліси?

Знищення лісу під Новомосковськом “чорними лісорубами”. Навіщо їм вбивали ліси?
118426 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом все частіше та частіше лунає тема вирубування лісів. Хоча зараз наша екологія потребує захисту, як ніколи. Адже заводи та фабрики, автомобілі, промисловість та ще багато чого просто знищує навколишнє середовище. Проте люди не розуміють, який великий злочин проти себе та проти природи вони скоюють. З року в рік “чорні лісоруби просто знищують вагому частину нашої планети, яка і так вже втомилась від шкоди, якої їй завдало населення планети.

Нажаль, нещодавно екослужба Новомосковську дізналась про те, що їхній ліс не став винятком. На ньому вже знищено гектари лісових насаджень. Днями місцевий уродженець Сергій Лісняк прогулювався лісом та побачив цілу купу спиляних дерев посеред лісу. Чоловік сфотографував побачене та опублікував це в соцмережі Фейсбук на сторінці «Гвардійської селищної ради(неофіційна спільнота)». Він підписав це послання: «Ось так Гвардійський ліс стає схожим на Карпати».

Но фото та відео гарно видно, що хвойні насадження не звалені, а саме спиляні чорними лісорубами. Вся біда в тому, що вони вбили не лише старі й сухі дерева, а й молоді, яким ще рости й рости. Дехто вважає, що це могли бути й лісовики, які намагаються привести до ладу ліси навколо Новомосковську. Проте тоді виникає питання, а навіщо ж було знищувати свіжі дерева, невже вони створювали загрозу?

Та найбільше дивує те, що на момент зняття фото та відео дерева просто лежали спиляними. Їх не намагались прибрати чи перенести кудись. Тож наразі екоінспекція розпочне проводити розслідування, і сподіваємось, зможе знайти винуватців того, що сталося в цьому лісі. А “чорні лісоруби” нарешті отримають по своїх заслугах та відправляться за грати, де їм і місце. Тож чекаємо новин з екоінспекції.

© 2020 volyn-inform

Мої відео