Волинь Інформ

Представник “Слуги народу” очолив Дніпропетровську облраду

Представник “Слуги народу” очолив Дніпропетровську облраду
187559 ПЕРЕГЛЯДІВ

Микола Лукашук сьогодні очолив Дніпропетровську обласну раду 8-го скликання. За останніми даними на другому пленарному засіданні першої сесії облради проголосували 95 депутатів; 14 не підтримали жодного кандидата; 11 не брали участь в голосуванні.

По при це більшість голосів набрав саме Микола Лукашук. Він отримав перемогу з невеликим відривом від своїх суперників. Але його професійна діяльність має великі показники продуктивності.

Народився він 4 листопада 1980 року. Має вищу освіту: вища економічна за спеціальністю «Менеджмент організацій», вища юридична за спеціальністю «Правознавство». Тож розуміється не лише на організації праці, а й на юриспруденції.

Він часто займав керівні посади в комерційних підприємствах та неприбуткових організаціях. Має великий досвід роботи в сфері арбітражу, адвокат. Очолює Національну асоціацію арбітражних керуючих України.

Він має також підтримку виборців серед народу та часто публічно виступає. На думку більшості депутатів, із усіх, хто брав участь у цих виборах, він найбільше підходить на роль людини, яка може керувати такою кількістю підлеглих. В нього високий показник довіри, який останнім часом демонструє стабільний приріст.

Загалом до депутатського корпусу Дніпропетровської облради під час виборів 25 жовтня 2020 року додались представники семи політпартій: 30 представників від "Слуги народу", 27 представників від "Опозиційної платформи – За життя", 17 від "Пропозиції" , 16 від "Блоку Вілкула "Українська перспектива", 13 від "Європейської солідарності", 9 від "Громадської сили" та 8 від ВО «Батьківщина». Решта партій не здолали 5%-ий бар’єр. Усього Дніпропетровська обласна рада налічує 120 депутатів.

Але як буде поводитись нове скликання, ще невідомо, тож будемо пильно слідкувати за тим, що відбувається.

© 2020 volyn-inform

Мої відео