Волинь Інформ

Три компанії було вилучено із державного реєстру фінансових закладів

Три компанії було вилучено із державного реєстру фінансових закладів
153877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нацбанком України сьогодні було вилучено ТОВ "Кредитна організація" “Кредит комерц", ТОВ "Фінансова компанія” "Монополіум фінанс" та ТОВ "Фінансово-кредитна група" “Чайка". Що стало причиною таких дій банку та які наслідки очікують ці заклади? І чи буде продовження?

Пресс-служба НБУ повідомила, що ТОВ "Кредитна організація" “Кредит комерц" було позбавлене ліцензії на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. Ініціатором такого рішення став Національний банк України. Для підприємства ця частина прибутку складала лише 0,006% від усього, що заробляє воно за місяць. Так, вагомих змін вони не відчують. Тільки ось чому саме вони потрапили у немилість? Поки що невідомо.

На відміну від попереднього товариства ТОВ "Фінансова компанія” "Монополіум фінанс" втратило цілих три ліцензії. Тепер вони не мають права надавати гарантій і поручительства, також кошти у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, а також на надання послуг з факторингу. Від загального прибутку усієї системи це займає лише 0,2%. Проте що це означає для окремих частин, також ще ніхто не знає.

ТОВ "Фінансово-кредитна група" “Чайка" знаходиться на другому місці. Вони і взагалі то мали лише одну ліцензію. На надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. Тож, коли в них її відібрали, вони втратили лише 0, 003% прибутку.

Проте це не перші компанії. Раніше Нацбанк відібрав ліцензії ще у 8 таких самих підприємств. Тільки коментарів поки що служба НБУ не дає. Чекаємо новин із самої верхівки. А поки що можемо лише намагатися вгадати, хто наступний у цьому довгому списку, і чому саме вони.


© 2020 volyn-inform

Мої відео