Волинь Інформ

Дніпропетровщина потрапила до списку боржників: старт опалювального сезону під загрозою

Дніпропетровщина потрапила до списку боржників: старт опалювального сезону під загрозою
52792 ПЕРЕГЛЯДІВ

Загалом в Україні 63 виробники тепла не виконують жодної з вимог для отримання газу в межах спецобов`язків. У переліку критичних боржників п`ять підприємств Дніпропетровської області, повідомляє пресслужба компанії «Нафтогаз».

Згідно з оновленою інформацією щодо виробників теплової енергії, борги яких ставлять під загрозу вчасний старт опалювального сезону, найнижчі показники розрахунків за спожитий природний газ мають підприємства ТКЕ Луганської області — 56%, Дніпропетровської області — 71%, Кіровоградської області — 81%, Івано-Франківської області — 82%, Донецької області — 86%.
На Дніпропетровщині до переліку критичних боржників вхожять: Мандриківська 127 ОК (Дніпро), Тепломережі КМР КП (Кам`янське), КП Павлоградтеплоенерго, ДП Софіївкатеплоенерго, Криворізьке УВП УТОС ПО.

У «Нафтогазі» зазначають, що поки підприємства-боржники не сплатять 90 відсотків боргів за всіма укладеними договорами, опалювальний сезон під загрозою в 45 населених пунктах. А розпочати подачу газу без вирішення проблем критичних боргів компанія не має юридичної можливості — це заборонено законодавством України.

Теги: борги,Нафтогаз, Дніпропетровщина,опалювальний сезон,теплопідприємства

© 2020 volyn-inform

Мої відео