Волинь Інформ

На Дніпропетровщині легковик врізався у фуру: дворічну дитину госпіталізовано у важкому стані

На Дніпропетровщині легковик врізався у фуру: дворічну дитину госпіталізовано у важкому стані
47336 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля «Renault» та транспортного засобу «ВАЗ-2106» сталася у Петриківському районі. За попередньою інформацією водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з вантажівкою.

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, рятувальникам довелося витягати 24-річного постраждалого водія легковика за допомогою бензоріза та шанцевого інструменту. Чоловіка передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги. До тієї ж лікарні шпиталізована і 24-річна пасажирка ВАЗу. У салоні на момент зіткнення перебував також хлопчик, орієнтовно 2-х рочків. Дитину з діагнозом – відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, кома 2-3 ступеня (стан тяжкий), госпіталізували до Петриківської районної лікарні.

Вогнеборці здійснили відключення живлення акумуляторних батарей транспортних засобів та здійснили змив з дорожнього покриття паливно-мастильних матеріалів.

Теги: ВАЗ ,вантажівка,ДТП, Дніпропетровщина,рятувальники

© 2020 volyn-inform

Мої відео