Волинь Інформ

Відвідати фестиваль блогерів дніпряни зможуть лише за умови попередньої реєстрації

Відвідати фестиваль блогерів дніпряни зможуть лише за умови попередньої реєстрації
26759 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через карантинні обмеження фестивальні майданчики не будуть багатолюдними. Тож, ті, хто не пройдуть реєстрацію, матимуть можливість слідкувати за перебігом подій онлайн. Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.

Четвертий всеукраїнський фестиваль блогерів «Дніпровський пост» відбудеться у Дніпрі 26 та 27 вересня. Організатори очікують на понад 50 учасників з різних інтернет-галузей, зокрема популярних соцмереж. Щоправда, прізвищ не називають, але обіцяють купу цікавої інформації.
Щодо глядачів та слухачів, через карантин кількість відвідувачів буде обмеженою, на захід потраплять ті, хто встигне зареєструватися. Усі інші можуть зможуть стежити за перебігом фестивалю на платформі hover.link.

«Впродовж фестивалю працюватимуть три майданчики, де учасники обговорюватимуть різні теми, — йдеться у повідомленні міськради. — Перша локація — Creative States (вул. Барикадна, 16). Резидентами там будуть представники найбільших IT-компаній. Заявлена тема — «Бізнес та блогери». Другою локацією стане сквер «Прибережний». Там своїми надбаннями ділитимуться лідери сучасних соцмереж Instagram та TikTok. Третій майданчик, присвячений Facebook, буде розташований в Bubamara Concert Hall (вул. Володимира Вернадського, 1-3)».


Теги: Дніпро,фестиваль блогерів,попередня реєстрація

© 2020 volyn-inform

Мої відео