Волинь Інформ

Екснападник «Дніпра» Роман Зозуля отримав військову нагороду від Міноборони

Екснападник «Дніпра» Роман Зозуля отримав військову нагороду від Міноборони
231688 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українського футболіста, який зараз грає за іспанський клуб «Альбасете», нагородили медаллю операції Об`єднаних сил «За звитягу та вірність». Про це стало відомо з допису Романа Зозулі на його сторінці в соцмережі.

«Служу народу України! Дякую» — так лаконічно підписана світлина з нагородою, яку футболіст отримав після травневих свят. Прихильники палко підтримали таке рішення Міноборони, адже Роман з 20014 року відомий не тільки в Україні, а й за її межами своєю волонтерською діяльністю та допомогою українській армії. Він заснував благодійний фонд «Народна армія», регулярно здійснює допомогу бійцям на передовій і в тилу. Вже під час пандемії коронавірусу Зозуля відправляв у зону бойових дій та військові шпиталі захисні засоби та медичне обладнання.

Це не перша нагорода футболіста, за свою активну діяльність в сфері волонтерської допомоги українській армії Зозуля був нагороджений: Відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції», Нагрудним знаком «За заслуги перед Збройними Силами України» від начальника Генерального Штабу України.

© 2020 volyn-inform

Мої відео