Волинь Інформ

Карнавальна хода на День міста: чи бути новому рекорду?

Карнавальна хода на День міста: чи бути новому рекорду?
259035 ПЕРЕГЛЯДІВ

14 вересня у Дніпрі втретє відбудеться карнавальна хода «І love Dnipro». Цього року організатори сподіваються залучити ще більше учасників і перевершити попередній результат - 10 232 людини.

 

Торік святкова хода вже отримала місце у національній книзі досягнень. На захід знов планують запросити представників Книги рекордів України.

На 27 серпня заявок на участь надійшло понад 8 тисяч. Тож реєстрація учасників продовжується, — про це стало відомо на прес-конференції у міськраді.

Для зареєстрованих учасників підготували грошові винагороди. 50 000 гривень отримає найефектніша колона. Ще 50 000 - краща карнавальна платформа. 10 000 гривень — найкращий костюм. Таку ж суму підготували для переможця у новій номінації — найоригінальніший транспортний засіб (обмежень немає, це може бути навіть дитячий візочок).

Рішення прийматиме зіркове журі з урахуванням результатів онлайн голосування у телеграм-каналі карнавалу.

Хода стартує о 12:00 на площі Героїв Майдану. Звідти учасники пройдуться проспектом Яворницького, вийдуть на набережну і зупиняться біля Фестивального причалу.

Заявки приймаються до 7 серпня на електронну пошту [email protected]. Також її можна відправити в управління культури міськради за адресою 49000, Днепр, пр. Яворницкого, 75А, к. 506, або прийти особисто.

Детальнішу інформацію шукайте на сайті carnival.dp.ua.

Читайте також: Дніпряни сплавлялись по Самарі на саморобному плоті

© 2020 volyn-inform

Мої відео