Волинь Інформ

За безпідставне витрачання бюджетних коштів директору підприємства загрожує до 8 років позбавлення волі

За безпідставне витрачання бюджетних коштів директору підприємства загрожує до 8 років позбавлення волі
11402 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно керівника товариства з обмеженою відповідальністю, який обвинувачується у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому у великих розмірах, та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у жовтні 2016 року між комунальним підприємством Краматорської міської ради та товариством укладено 31 договір щодо реконструкції житлового фонду міста зі встановленням приладів обліку теплової енергії. Директор товариства умисно придбав лічильники за завищеними цінами та вніс неправдиві відомості щодо їх вартості до актів приймання виконаних робіт, що призвело до безпідставного перерахування підрядній організації понад 264 тис грн бюджетних коштів.

Максимальне покарання за санкціями статей – до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

© 2020 volyn-inform

Мої відео