Волинь Інформ

На Донеччині припинено діяльність 20 гральних закладів, які працювали без ліценції

На Донеччині припинено діяльність 20 гральних закладів, які працювали без ліценції
202605 ПЕРЕГЛЯДІВ

Органи прокуратури Донеччини активно продовжують протидіяти нелегальному гральному бізнесу.

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури, Костянтинівської, Слов’янської, Краматорської та Артемівської місцевих прокуратур співробітниками ГУ НП у Донецькій області за оперативного супроводу УСР в Донецькій області ДСР НП України припинено діяльність 20 підпільних гральних закладів, які надавали доступ до азартних ігор без відповідної ліцензії.

У рамках досудових розслідувань кримінальних проваджень за ознаками злочинів, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 203-2 (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) КК України проведено ряд санкціонованих слідчим суддею обшуків у містах Костянтинівка, Добропілля, Білозерське, Торецьк, Слов’янськ, Дружківка, Миколаївка, Бахмут та Краматорськ.

У ході обшуків виявлено та вилучено мобільні телефони, роутери, маршрутизатори, камери відеоспостереження, 62 носії інформації, ноутбуки, 205 комп’ютерів та обладнання до них, а також чорнові записи.

Крім того, за місцями мешкання фігурантів та у гральних закладах вилучено грошові кошти у сумі 84 600 грн та 1400 доларів США, ймовірно одержаних внаслідок протиправної діяльності.

Досудове розслідування триває. Вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до організації незаконної діяльності.

© 2020 volyn-inform

Мої відео