Волинь Інформ

Наркоділок, який продавав амфетамін військовослужбовцям, проведе за гратами 9 років

Наркоділок, який продавав амфетамін військовослужбовцям, проведе за гратами 9 років
195265 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Військова прокуратура Київського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону у Київському апеляційному суді відстояла вирок наркоторгівцю, який торгував амфетаміном серед військових.

   Установлено, що упродовж 2-х років 48-річній киянин на власному автомобілі доставляв військовослужбовцям навчального центру «Десна» психотропну речовину амфетамін в особливо великих розмірах. Восени 2018 року, під час чергової спроби передати «товар», наркодилера затримано у ході спільної операції військової прокуратури Київського гарнізону, ГУ СБ України у м. Києві та Київській області, а також СУ ГУ Національної поліції у Київській області.

   У ході санкціонованого судом обшуку автомобіля затриманого вилучено майже 100 г амфетаміну, яку останній придбав, зберігав та перевозив з метою збуту.

   Дарницький районний суд м. Києва суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

   03.12.2020 на судовому засіданні військовою прокуратурою Київського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону доведено необґрунтованість апеляційної скарги сторони захисту, яка вважала, обвинуваченого невинуватим, а призначене йому покарання занадто суворим.

   Прийнявши до уваги беззаперечні докази сторони обвинувачення, Київський апеляційний суд залишив скаргу без задоволення, а вирок суду першої інстанції – без змін.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Військова прокуратура Київського гарнізону,засуджено,наркоділок,амфетамін,Військовослужбовці ,Десна,вирок,9 років

© 2020 volyn-inform

Мої відео