Волинь Інформ

Бодікамери для співробітників Служби судової охорони

Бодікамери для співробітників Служби судової охорони
244991 ПЕРЕГЛЯДІВ

Cпівробітники Служби судової охорони під час несення служби почали використовувати портативні бодікамери.

Нагрудний відеореєстратор – це автономний мобільний пристрій, призначений для ведення відео та аудіо запису, захищений від дії вологи, пилу і механічних пошкоджень. Нагрудна камера може записувати відео, аудіо, фотозображення подій.

Застосування співробітниками Служби відеореєстраторів здійснюватиметься з метою фіксації дій під час підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, охорони приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу.

Співробітник вмикає режим відеозапису реєстратора у разі можливого ускладнення обстановки, виникнення конфліктної ситуації на місці несення служби та вчинення особою дій, що мають ознаки правопорушення.

Однак, під час розгляду справ у закритому судовому засіданні, крім випадків фіксації дій з припинення проявів неповаги до суду або інших правопорушень, застосовувати камеру забороняється.

Використання бодікамер під час несення служби в судах попередньо погоджено з Уповноваженою Верховної Ради України з прав людини Людмилою Денісовою.

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона

© 2020 volyn-inform

Мої відео