Волинь Інформ

Псевдосудді, яка приймає рішення від імені «днр» в окупованій Горлівці, загрожує довічне ув’язнення

Псевдосудді, яка приймає рішення від імені «днр» в окупованій Горлівці, загрожує довічне ув’язнення
340696 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Донецької обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишньої представниці судової гілки влади за фактами державної зради та колабораційної діяльності (ч. ч. 1, 2 ст. 111, ч. 7 ст. 111-1 КК України).

Влітку 2014 року суддя Калінінського районного суду м. Горлівки залишилась в окупованому місті та пішла на співпрацю з представниками «республіки». У січні 2015 року вона обійняла псевдопосаду «судді Центрально-Міського міжрайонного суду м. Горлівки днр». Юристку не засмутив той факт, що вона прийматиме рішення проти народу України, якому присягала на вірність, вперше одягнувши мантію судді.
 
 
Використовуючи матеріально-технічну базу захопленої суддівської установи та керуючись нікчемними нормативно-правовими актами, жінка надавала кремлівським поплічникам допомогу в проведенні підривної діяльності проти нашої країни. 
 
У вересні 2022 року, після підписання нелегітимних договорів про входження тимчасово окупованих територій України до складу рф, обвинувачена продовжила захищати загарбницькі інтереси держави-агресора. В серпні 2023 року за наказом президента рф вона стала «суддею Горлівського міського суду днр».
 
Створюючи видимість існування «правосуддя» в окупованому місті, жінка проводить псевдосудові засідання при розгляді кримінальних, цивільних, адміністративних справ. Вона досліджує фіктивні документи, речові докази, а також допитує свідків та інших учасників судових процесів на порушення Конституції й чинного законодавства України. Зокрема, за її «суддівства» виносяться рішення щодо відчуження житла у колишніх містян.     
 
Екссуддю звільнено з посади в Україні та вона перебуває у розшуку. Спеціальне досудове розслідування – ТУ ДБР, розташоване у м. Краматорську.
 
Максимально жінці загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

© 2020 volyn-inform

Мої відео