Волинь Інформ

Віртуальний капремонт - посадову особу викрито у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах

Віртуальний капремонт - посадову особу викрито у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах
440464 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру заступника Добропільського міського голови у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненій в особливо великих розмірах, та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
За даними слідства, у квітні 2020 року посадовець, будучи начальником відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради, уклав договір з товариством з обмеженою відповідальністю на виконання капітального ремонту елементів благоустрою Палацу спорту на загальну суму понад 965 тис грн.
При цьому посадовець достеменно знав, що зазначені у договорі роботи, зокрема розбирання старого асфальтобетонного покриття, вивіз сміття та улаштування нової тротуарної плитки, фактично проведені у 2019 році іншим підприємством за кошти благодійних організацій.
Натомість у подальшому замовник підписав акт робіт, начебто виконаних підрядником, що призвело до безпідставного перерахування на рахунок останнього вищезазначених бюджетних коштів.
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється відділом розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

© 2020 volyn-inform

Мої відео