Волинь Інформ

Встановлено факт булінгу в школі на Херсонщині, детальніше:

Встановлено факт булінгу в школі на Херсонщині, детальніше:
390595 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в Генічеському районі в одному із закладів середньої освіти працівники оперативно-слідчої служби зафіксували випадок булінгу.

 

За допомогою спеціального розслідування оперативники встановили, що цькуванню підлягав учень 7-го класу. Проінформувала найближче відділення поліції про даний факт кривдження уповноважені особи з управління цієї школи. Булером виявися хлопець 13 років — однокласник жертви.

 

Як вже зазначалося, з приїздом ювенальної поліції (яка спеціалізується на справах щодо дітей) були проведені слідчі дії: опитували вчителів та учнів, розмовляли з кривдником та потерпілим хлопчиком. Тому випадок цькування офіційно задокументували оперативники. Інші діти повідомили правоохоронців, що булер цькував багатьох учнів в тому числі й до даної жертви, він псував їхнє майно, одяг, застосовував силу стосовно інших та ображав словами.

 

Відповідно до слів хлопця-кривдника, він не хотів спеціально нікого образити, його дії були у жартівливій формі, і він не усвідомлював подальших результатів своїх вчинків. Поліцейські поговорили з хлопцем про його неправомірні, жахливі дії та їх наслідки для нього й інших в майбутньому. Також були зроблено адміністративний протокол на одного із батьків учня відповідно до статті 173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

© 2020 volyn-inform

Мої відео