Волинь Інформ

Ще одному співробітнику фейкового міністерства ОРДО, який катував полонених у підпільній в’язниці «Ізоляція», заочно повідомлено про підозру

Ще одному співробітнику фейкового міністерства ОРДО, який катував полонених у підпільній в’язниці «Ізоляція», заочно повідомлено про підозру
100236 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури 34-річному чоловіку  заочно повідомлено про підозру в участі у терористичній організації, не передбачених законом воєнізованих формуваннях та порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 258-3, ч. 1 ст. 260, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що з 2017 року уродженець м. Донецька, обіймаючи псевдопосаду оперуповноваженого оперативного підрозділу НЗФ РФ фейкового «Міністерства державної безпеки», неодноразово брав участь у протиправному позбавленні волі цивільних осіб на тимчасово окупованій території Донецької області.
 
За нібито співробітництво з правоохоронними органами України, підозрюваний піддавав жорстоким тортурам громадян, які незаконно утримувались у так званій адміністративної будівлі зазначеного псевдоміністерства та на території підпільної в’язниці «Ізоляція» у м. Донецьку.
 
Зокрема, погрожуючи заручникам застосуванням вогнепальної зброї, зловмисник бив їх ногами і руками по усьому тілу, а також занурював їх головами у ємність з водою та погрожував застосуванням електричного струму.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Донецькій області.

© 2020 volyn-inform

Мої відео