Волинь Інформ

На Донеччині прокуратура з’ясовує обставини загибелі двох дітей (ФОТО)

На Донеччині прокуратура з’ясовує обставини загибелі двох дітей (ФОТО)
296812 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Волноваської окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства двох малолітніх дітей та злісного невиконання батьками своїх обов’язків (п. 1, 2 ч. 2 ст. 115, ст. 166 КК України).
 
     
 
Установлено, що вранці 18 вересня 2021 року 35-річна мешканка с. Микільського разом з 41-річним чоловіком пішли на роботу, залишивши 7-річного сина та 10-річну доньку самих вдома.  
 
     
 
Близько 10:00 години мати з дітьми останній раз розмовляла по телефону, а вже з 11:00 діти перестали відповідати на дзвінки.  
 
Повернувшись додому лише ввечері, жінка разом із чоловіком вжили алкогольні напої, після чого батько пішов спати, а мати почала самостійно шукати дітей. Проте, не знайшовши їх, вона вирішила повідомити про зникнення працівників поліції.
 
Під час огляду будинку правоохоронці знайшли тіла зниклих дітей у кладовій кімнаті в закритому комоді. За попередніми даними, діти загинули від асфіксії, проте остаточна причина смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи.
 
Наразі тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, встановлюються всі обставини трагічної події та перевіряються свідчення батьків.
 
Досудове розслідування триває.  

© 2020 volyn-inform

Мої відео