Волинь Інформ

Чернігівськім наркоділкам - військовослужбовцю та цивільному обрано запобіжний захід

Чернігівськім наркоділкам - військовослужбовцю та цивільному обрано запобіжний захід
258495 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Затриманим 09.09.2021 військовослужбовцю-контрактнику однієї з військових частин ЗСУ, яка дислокована у м. Чернігів, та його цивільному спільнику обрано запобіжний захід.

   Нагадаємо, що обох фігурантів було затримано за процесуального керівництва Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону під час чергового збуту наркотичної речовини - амфетаміну. До того ж, ця група осіб у червні – вересні 2021 року неодноразово здійснювала виготовлення та подальший збут серед військовослужбовців та цивільних осіб вказаної психотропної речовини у військовому містечку смт. Гончарівське та м. Чернігові.

  11.09.2021 Новозаводський районний суд м. Чернігова задовольнив клопотання Чернігівської спецпрокуратури та обрав обом затриманим запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою застави в розмірі  475 тисяч грн. кожному.

    Слідство триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Чернігівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,запобіжний захід,тримання під вартою,затримано,наркоділки,амфетамін,застава 450 тисяч грн

© 2020 volyn-inform

Мої відео