Волинь Інформ

Досить мовчати: бруківка чи витрати на озброєння ЗСУ? Як українцям допекло неправильне використання коштів в державі

Досить мовчати: бруківка чи витрати на озброєння ЗСУ? Як українцям допекло неправильне використання коштів в державі
321072 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна завжди була високо оцінюваною за свою боротьбу та незалежність, свободу та демократію. Проте  останні події свідчать про те, що внутрішні проблеми, зокрема, недостатня ефективність  витрат коштів в державі, починають допікати українців. Деякі з питань, які заслуговують на увагу та обговорення,включають витрати на бруківку, доріг та витрати на озброєння Збройних Сил України.

Якість життя чи марне витрачення ресурсів?

Українці спостерігають, як витрачаються гроші в державі, ніби в країні зовсім немає війни. Переклад бруківки, розширення клумб, реконструкції церковних храмів,  державних закладів та визначних пам'яток.

Чи потрібні наразі  українцям ці переклади бруківок та розширення клумб? Звичайно, але не наразі.

Всі ці проблеми можна вирішти після закінчення війни. За бюджети на реконструкцію можна було б забезпечити наших Захисників та Захисниць, наблизити перемогу, зберегти життя.

На реконструкцію транспортної розв'язки витрачається приблизно 1,3 мільярда гривень, і таких проектів не один. За ці кошти можна було б придбати 13 тис. протезів для захисників, які боронячи життя кожного українця, втратили свої кінцівки. Більше  22 тис. DJI Mavic, майже 35 тис. тепловізійних прицілів, та більше ніж 150 тисяч касок та бронежилетів. Скільки це могло б бути врятованих життів?

Питання, яким задаються сотні тисяч українців - БРУКІВКА ЧИ ЖИТТЯ...

 

Теги: боротьба з корупцією

© 2020 volyn-inform

Мої відео